Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Diverse

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 3)
ZET Mall SRL, J13/4066/2008, CUI 24743819, declara pierdut certificatul constatator pentru punctul de lucru din Medgidia, Aleea Trandafirilor nr. 2B subsol, Jud. Constanta. Il declar nul. (MED.64)
POGAN Impex Star SRL, J13/3010/2015, CUI 17961977, anunta pierderea certificatului de inregistrare si a tuturor certificatelor constatatoare. Le declara nule. (MED.64)
PIERDUT actele societatii Antim Company SRL-original (certificat de inregistrare, certificate constatatoare). Le declar nule. (DM4 0002)
Pagina [1] (total rezultate: 3)
 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2018 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor
Powered by Epic Web