Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Instalare soft GPS iGo Primo pe telefoanele si tabletele cu Android

Instalare soft GPS iGo Primo pe telefoanele si tabletele cu Android.Cele mai recente harti Europa full.
(GPS-ul instalat nu necesita conexiune la internet).
Cel mai bun soft de GPS,usor de utilizat de catre īncepatori, permite alegerea traseului de catre sofer, permite simularea traseului īnainte de plecare,ofera numeroase avantaje, etc.
(iGo Primo este si cel mai bun navigator pt camion/TIR)
Nu cumparati GPS uri pt ca aveti deja telefon sau tableta prin casa, acestea se poate transforma repede intr un GPS foarte bun.
Nu uitati ca procesorul de la telefon/tableta este mai puternic decat la GPS uri le cumparate, memoria este si ea mai mare si astfel performanta de navigare este mai buna decat la GPS urile dedicate.
Daca totusi aveti si GPS adevarat, nu strica asa ca o rezerva sa aveti si pe telefon/tableta, poate fi de ajutor in mijlocul Europei cānd se blocheaza GPS ul adevarat.
Galati 0721415339.
Data postarii 12-08-2016
Categorie Telefoane
Subcategorie Navigatie - GPS
Judet Galati
Localitate Galati
Telefon 0721415339
Pret 25
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor