Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Loc de veci Glina

oc de veci in cimitirul Glina , gol , cu monument (cruce) , nu este inclusa TAXA catre biserica, respectiv 2000 ron/LOC. din nou ATENTIE!!! la fiecare vanzare(donatie prin notariat) a locurilor de veci trebuie replatita aceasta taxa catre biserica..., daca nu sunteti ruda de maxim gradul 4.

Este amplasat pe a doua alee fata de gardul ce desparte cimitirul de stadionul de fotbal al comunei Glina, cu acces imediat din drumul comunal.

Cripta zidita pe cele 2 nivele, camera sanitara si planseul, executii de foarte buna calitate, ca de altfel tot mormantul, de 2 locuri

In plus are pe postamentul de beton si masuta cu bancheta din beton.

NEGOCIABIL.

Preturile percepute de parohie pentru ce are deja construit ar fi de :

pct. f. 5.000lei

pct. g. 6.000lei

pct. j. 1.000lei

Total : 12.000lei
Data postarii 06-11-2019
Categorie Imobiliare
Subcategorie Altele
Judet Ilfov
Localitate Glina
Telefon 0723792567
Pret 5000
Acorda o nota acestui anunt

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor