Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Licitatie autoutilitara Dacia Logan

ANUNȚ DE VÂNZARE


Subscrisa ALPHA INSOLVENCY IPURL, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanților nr. 49, ap. 4, jud. Cluj, în calitate de lichidator judiciar al societății BIROTICA UDP S.R.L.- în faliment - anunță scoaterea la vânzare individuală, prin licitație publică cu strigare, a următorului bun mobil aflat în proprietatea debitoarei:

 Autoutilitara marca Dacia Logan, nr. inmatriculare: CJ 16 VGO,
 Preț de pornire: 2.512,50 lei (+TVA)

Documentația de înscriere la licitație prevăzută în caietul de sarcini va trebui depusă cu cel puțin 24 de ore înainte de ora licitației. Licitația va avea loc în data de 22.11.2019, ora 1400, la sediul lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, iar în caz de neadjudecare aceasta se repetă în 29.11.2019 și 06.12.2019 ora 1400 pornind de la același preț și în aceleași condiții. Lista cu bunurile din componența activului descrierea acestora și condițiile de participare la licitație sunt cuprinse în Caietul de sarcini care poate fi achiziționat de la sediul lichidatorului judiciar contra unei sume de 300 RON+TVA.
Informații suplimentare se pot obține le numărul de telefon: 0264-704904.
Data postarii 30-09-2019
Categorie Automobile
Subcategorie Break
Judet Cluj
Localitate cluj-napoca
Pret 2513
Anunt expirat la data de 17-10-2019
Acorda o nota acestui anunt

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor