Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Inchiriem hala productie si birouri

Societate comerciala inchiriaza spatiu de depozitare/productie in str Industriala 2, langa RATC si Fabrica de Bere. Suprafata spatiului este de 450 mp din care 327 mp depozit cu inaltime de 6m si restul birouri cu anexe. Are utilitati - incalzire cu centrala proprie, aer conditionat in birouri, baie, apa curenta, curent, alarma. Curtea in care se afla spatiul permite parcarea.
Data postarii 04-09-2019
Categorie Imobiliare
Subcategorie Spatii industriale
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0722507200
Pret 1500
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor