Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Poarta 6 - Spatiu comercial 70 mp - Constanta

Centru Imobiliar - va ofera spre vanzare spatiu comercial in suprafata de 70 mp, in zona Poarta 6. Spatiul este situat la parter de bloc, vitrina, dotat cu boiler electric, putere instalata 380v, camera frigorifica, grup sanitar, trei cai de acces. In apropiere de mijloace de transport in comun, scoala generala-liceu, piata agro-alimentara. Spatiu comercial ideal delivery, cabinet medical, curatatorie chimica, salon de infrumusetare, birouri, etc.
Pret de vanzare este de 69500 euro negociabil.
Pentru vizionare, detalii si alte informatii sunati la nr de tf-0722677790
Data postarii 18-08-2019
Categorie Imobiliare
Subcategorie Spatii comerciale
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0722677790
Pret 69500
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor