Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Ultracentral spatiu comercial compus din S+P, suprafata 260mp

ULTRACENTRAL - spatiu comercial compus din subsol si parter, amplasat pe colt, in zona Primarie (zona de restaurante si cafenele) foarte aproape de mare.


La parter imobilul detine un spatiu deschis, 2 grupuri sanitare si bucatarie cumuland suprafata totala de 154 mp. Spatiul are ferestre cu o inaltim de aprox. 3,5 metri, fiind pretabil pentru orice activitate (alimentatie publica,birouri,etc) indeosebi pentru restaurant sau cafenea, avand avantajul unei intrari principale frontale si a unei intrari secundare destinata aprovizionarii.


Subsolul este compartimentat cu grupuri sanitare si spatii de depozitare insumand suprafata de 106,78 mp.Spatiul beneficiaza de un sistem de aerisire si ventilatie, atat la parter cat si la subsol.


Se poate inchiria doar parterul sau parterul si subsolul.

Pret inchiriere :1800 euro/luna parterul si 2400 euro/luna parterul si subsolul
Data postarii 24-05-2019
Categorie Imobiliare
Subcategorie Spatii comerciale
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0728180053
Pret 1800
Anunt expirat la data de 12-07-2019
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor