Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Viziteaza CardCadou.ro pentru idei de cadouri

Atunci cand esti in pana de idei de cadouri, iti poti arata aprecierea fata de cei dragi si le poti oferi libertate de a cumpara exact ceea ce isi doresc. Profita de optortunitatea de a cumpara cu un card cadou multibrand si ofera de la distanta un cadoul ideal pentru cei care iti sunt dragi! Cu ajutorul acestuia ai la dispozitie cea mai usoara modalitate de achizitie a cadourilor, de la partenerii CardCadou.ro, prin care te poti asigura ca cei dragi vor primi cadoul perfect!
Data postarii 16-05-2019
Categorie Birotica
Subcategorie Copiatoare
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Telefon 0722109209
Pret 100
Anunt expirat la data de 15-06-2019
Acorda o nota acestui anunt

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor