Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Vand pui de gaina o zi

Scoatem pui de gaina o zi spre vanzare din urmatoarele rase: pui o zi carne Ross 308 si Cobb 500 la pret de 2,3 lei buc, pui o zi rasa mixta Hubard si Plymouth Rock Barat {rosu si porumbac} la prêt de 2,5 lei buc, pui taranesc toate culorile 2,3 lei buc, puicute outoare o zi Rosso 3,3 lei buc, rate colorate la 3 zile 5,5 lei buc.
Livram in toate orasele din resedintele de Judet. La comenzi de peste 500 de capete transportul este gratuit si pretul este negociabil la momentul comenzii.
Persoana de contact Ene Vasile.
Tel:0765785061
Data postarii 22-02-2019
Categorie Zoo
Subcategorie Pasari
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Telefon 0765785061
Pret 2
Anunt expirat la data de 24-04-2019
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor