Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Saturn - Imobil proiect fonduri europene

Saturn imobil amplasat in apropiere de bowlling, teatru de vara si liceul din Mangalia, cu o distanta de 400 m pana la mare, suprafata construita de 360 mp, inaltime 4,5 mp cu o structura solida ce suporta supraetajare. Constructia poate fi convertita in pensiune sau minihotel cu fonduri europene.

Terenul in suprafata de 520 mp are un drept de superfice anual platit in valoare de 1500 Euro/an. Aferenta imobilului exista si o terasa in suprafata de 280 mp. Imobilul poate fi imbunatatit cu fonduri europene.
Data postarii 05-07-2019
Categorie Imobiliare
Subcategorie Spatii comerciale
Judet Constanta
Localitate Saturn
Telefon 0728180053
Pret 59000
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor