Acasa | Adauga anunt | Contact


Sambata, 06 Februarie 2016 - Evenimentele zilei TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
V10 $10 Familiile Din si Tonda, anunta cu regret decesul celei ce a fost DIN IOANA, mama, bunica, strabunica. Cei ce doresc sa isi ia ramas bun sunt asteptati la Cimitirul Central-Casa Mortuara Clares. Inhumarea va avea loc sambata, 30.01.2016, ora 12.00, la Cimitirul Central. Dumnezeu sa o odihneasca! (AA51 0013) V10 $10 Familia Barbut Lucia si fiul Mircea, anunta cu durere in suflet, fulgeratoarea trecere in nefiinta a iubitului sot si tata, BARBUT ION (in N.Y. USA). Slujba de comemorare va avea loc sambata, 30 ianuarie 2016, ora 18.00 la biserica catolica SF. Anton. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! (AA36 0027)
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Epic Web Design, web design and development


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cardul site-ului.
© 2006-2016 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.1404 secunde
Powered by Epic Web