Acasa | Adauga anunt | Contact


Duminica, 21 Decembrie 2014 - Evenimentele zilei
• Cum s-au descurcat dascălii trei luni fără manuale?• Cât costă carnea de porc în piețele constănțene?• Risc de polei pe drumurile din nordul, centrul și vestul Dobrogei!
TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
V (Fond negru cu text alb)Familia Dardac Mihai si Floarea, deplang moartea cumnatului sau TIMUS STERE si sunt alaturi de familia indoliata. Dumnezeu sa-l odihneasca ! (FF 108447) V Nasta Tudora, copii, nurori si nepoti sunt alaturi de nasa Timu Eleonora in greaua pierdere pricinuita de moartea celui ce a fost nasul nostru TIMU STERE, om deosebit, suflet nobil. Sincere condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Funerariile au loc in Montreal Canada. (AA56 0003) V10Familia Doina si George Tanase anunta cu adanca durere, incetarea din viata a celei care a fost mama, soacra si bunica GALEA OLGA. Dumnezeu sa o odihneasca in pace. In humarea va avea loc azi, 19 decembrie ora 13.00 la Cimitirul Municipal Constanta. (AT128 0001)
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 
RECLAME
Epic Web Design, web design and development


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cardul site-ului.
© 2006-2014 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0321 secunde
Powered by Epic Web