Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
V10$10 Sava sotie, anunta cu durere in suflet moartea sotului iubit STERIU MITICA. Corpul este depus la Casa Albastra, iar inhumarea va avea loc vineri 25.05.2018, ora 13.00 la Cimitirul Central. Lacrimi si flori pe tristul mormant! (AA56 0019) V10$10 Familia Steriu Ecaterina, Stelian, Silvia si Ionut, cu durere in suflet anunta moartea fiului, fratelui si cumnatului iubit STERIU MITICA. Corpul neinsufletit este depus la Casa Albastra, inmormantarea va avea loc, vineri 25.05.2018, ora 13.00 la Cimitirul Central. Nu te vom uita niciodata! (AA56 0017)
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2018 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0113 secunde
Powered by Epic Web