Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
V$10 Cu adanca durere in suflet, anunt incetarea din viata a scumpei mele surori, LUCIA ANGHEL.Trupul neinsufletit se afla depus la Casa Mortuara a Cimitirului Central.?Slujba de inmormantare va avea loc joi, 9 august 2018, la ora 12:00, la Biserica Cimitirului Central. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!?Margareta Saesan. (AG) V$10 Colegii cu care a colaborat in presa constanteana deplang trecerea in nefiinta a celei care a fost doamna LUCIA ANGHEL.?Dumnezeu sa o ierte si sa ii odihneasca sufletul! (AG)
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2018 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor
Powered by Epic Web