Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
V10 Colegii de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Marina "Grigore?Antipa" Constanta?sunt alaturi de doamna Mariana Golumbeanu, in aceste?momente grele pricinuite de disparitia fratelui sau. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! (AG) V10$10 Familia Ilie George anunta cu durere in suflet trecerea in nefiinta a celei ce a fost iubita sotie, mama, bunica, matusa ILIE VOICHITA. Dumnezeu sa te odihneasca in pace! (AT13 0005) V10$10 Cu adanca durere, familia Ilie George anunta moartea fulgeratoare a celei ce a fost o sotie minunata, mama si bunica exceptionala VOICHITA ILIE. Lacrimi si flori pe tristul ei mormant! Slujba funerara va avea loc miercuri, 29 noiembrie, ora 11.30 la biserica din Agigea. (DR56 0003) V10$10 Familia Elena si Adrian Cojocaru anunta cu durere trecerea fulgeratoare in nefiinta a scumpei si iubitei lor nasa, VOICHITA ILIE. Te vom pastra vesnic in amintire. (DR56 0005) V10$10 Vecinii familiei Cautinuc din blocul D4, sc. B, Aleea Orhideelor nr. 2. Ii vom pastra o vie amintire lui CAUTINUC PARASCHIV si va ramane vesnic in sufletele noastre ca un om deosebit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! (AA36 0006)
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2017 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0151 secunde
Powered by Epic Web