Acasa | Adauga anunt | Contact


Sambata, 23 August 2014 - Evenimentele zilei
• Electrocasnice arse din cauza fluctuațiilor de tensiune• În trei zile, s-a dublat numărul donatorilor de sânge!• Băncile refuză să-și ajute clienții cu probleme
TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
Cu adanca durere si foarte mult respect, suntem alaturi de familia greu incercata a doamnei profesor doctor MARIOARA GODEANU. Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta. Personalul INCDM Grigore Antipa Constanta este alaturi de familia Godeanu, greu incercata de pierderea celei ce a fost profesor doctor MARIOARA GODEANU. Sincere condoleante! Prof. Univ. Dr. MARIOARA GODEANU a plecat dintre noi, dincolo de granitele stiintei, dincolo de tacerea plantelor…Pios omagiu adus bunei colege si prietene, distinsei doamne MARY GODEANU - eminent cercetator stiintific si profesor, celei care si-a propus in mod primordial conservarea naturii precum si cunoasterea miracolelor din natura care ne inconjoara, autor a numeroase studii de valoare. Adio draga Mary, Dumnezeu sa te odihneasca ! Iar tie, domnule coleg Prof. Univ. Dr. Stoica Preda Godeanu, iubite Stoichita, iti doresc puterea de a trece peste durerea pierderii tovarasei tale de viata si de a reveni la nobila munca de a realiza utile lucrari despre natura si existenta. Profesor Marian-Traian GOMOIU – membru al Academiei Romane Constanta !
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 
RECLAME
Epic Web Design, web design and development


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cardul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0188 secunde
Powered by Epic Web