Acasa | Adauga anunt | Contact


Miercuri, 02 Septembrie 2015 - Evenimentele zilei
• Dezastru la Bacalaureat! Doar o pătrime dintre elevi au promovat!• A doua locomotivă cu abur din România, expusă la Constanța!• Avertismente privind instaurarea unui... califat european?!
TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
V Colectivul Muzeului de Arta Populara este alaturi de doamna director Maria Magiru in momentele grele pricinuite de decesul sotului. Sincere condoleante! (AA51 0016) V Suntem alaturi de doamna avocat Fripis Elisabett in momentul de grea incercare. Sincere condoleante! Colegii din cadrul Baroului si Casei de Asigurari a Avocatilor Constanta. (AA51 0033)
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 
PUBLICITATE OUTDOOR
RECLAME
Epic Web Design, web design and development


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cardul site-ului.
© 2006-2015 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0342 secunde
Powered by Epic Web