Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
V10$10 Colectivul Colegiului National Pedagogic "Constantin Bratescu", deplange trecerea fulgeratoare in nefiinta a domnului DUMITRU LUPU, compozitor respectat si apreciat! Sincere condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca! (AA51 0014) V10$10 O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet bun s-a ridicat la cer lasand in urma o nemarginita durere si un gol imens. Familia Deli-Iorga Marcela si Aurelia, isi iau ramas bun de la LUNGEANU CONSTANTIN, dar amintirea unui om deosebit va ramane vesnic in sufletele noastre. Sincere condoleante familiei! (AA51 0004) V10$10 Un gand de alinare, compasiune si mangaiere pentru familia Lungeanu la ceas de grea incercare, pricinuita de moartea celui ce a fost, sot si parinte, LUNGEANU CONSTANTIN. Bunul Dumnezeu sa-i de-a odihna vesnica in Imparatia Sa. Asociatia de Proprietari 793. (AA51 0004) V10$10 Intregul colectiv al Colegiului National Pedagogic Constantin Bratescu, este alaturi de doamna director adjunct, profesor Mihaela Tudorache, in momentele grele pricinuite de decesul fulgerator al tatalui. Sincere condoleante si odihna vesnica! (AA51 0014) V10$Cu adanca durere in suflet vecinii deplang incetarea din viata a celui ce a fost CASINEANU ION si transmit sincere condoleante familiei. Corpul neinsufletit se afla depus la Casa mortuara Niculescu iar inmormantarea va avea loc astazi 25.07.2017, ora 12.00 la Cimitirul Central. (AG)
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Epic Web Design, web design and development


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2017 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0103 secunde
Powered by Epic Web