Acasa | Adauga anunt | Contact


Vineri, 21 Noiembrie 2014 - Evenimentele zilei
• Radu Mazăre, acuzat că se tunde precum Adolf Hitler• Șeful CNAS vrea ca pacienții să contribuie cu bani la fiecare rețetă• Cojoace de lână din inima Harghitei, la Constanța
TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 3)
Din inima Vrancei, la malul inspumat al marii, a trait plin de viata si impliniri profesionale, Col. ROTARU CHIRIAC, care isi va lua ramas bun joi, 20.11.2014, orele 12.00, biserica Cimitirului Central. Doina si Otilia, fiice, nepotii, stranepotul si ginerele ii sunt alaturi pe ultimul drum. Odihneasca-se in pace! (GR128 0001)
Suntem alaturi de colega noastra Elena Bobaru in marea durere pricinuita de decesul tatalui ei. Colectivul G.P.P42 si G.PN 22. Sincere condoleante! (AA12 0034)
Avocatii din Baroul Constanta sunt alaturi de doamna avocat, Rotaru Doina in momentele de mare tristete, pricinuite de decesul tatalui sau-colonel in rezerva. Dumnezeu sa-l odihneasca! Sincere condoleante! (AA12 0017)
Pagina [1] (total rezultate: 3)
 
RECLAME
Epic Web Design, web design and development


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cardul site-ului.
© 2006-2014 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0265 secunde
Powered by Epic Web