Acasa | Adauga anunt | Contact


Joi, 30 Octombrie 2014 - Evenimentele zilei
• Fiscalitatea, mai de treabă. Electricitatea, un coșmar• Alimentație mai sănătoasă în creșele constănțene• Criminalitatea informatică, mai profitabilă decât traficul de droguri!
TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
Familia Branzan Iulian din Iasi transmite sincere condoleante familiei, pentru trecerea in nefiinta a celui mai bun si generos prieten DORU JIANU. Dumnezeu sa-l odihneasca! Deplangem disparitia celui care a fost farmacist primar CAZACINCU P MIHAI, un profesionist desavarsit si un om deosebit, parintele nostru in ale profesiei, odihniti-va in pace domnule farmacist. Suntem alaturi de familia indurerata si sincere condoleante ! Colectivul Farmaciei Pro-Bios Constanta. Familia Cazacincu Magda, Mihai si Radu, cu durere in suflet anunta decesul celui care a fost sot si tata, farmacist MIHAI CAZACINCU. Dumnezeu sa-l odihneasca. Inmormantarea va avea loc azi 30.10.2014 ,ora 11.00 la Biserica Constantin si Elena.Corpul neinsufletit se afla depus pe str. Ion Lahovari nr. 107, Constanta. Colectivul de salariati din cadrul SC Heliofarm SA sunt alaturi de dl. director Radu Cazacincu la decesul tatalui, farmacist MIHAI CAZACINCU. Sincere condoleante! Salariatii din cadrul SC Magistra C&C SRL Constanta sunt alaturi de dl. director Radu Cazacincu la decesul tatalui, distinsul farmacist MIHAI CAZACINCU. Sincere condoleante! Suntem alaturi de dl. director Mihaita Cazacincu la decesul tatalui sau distinsul farmacist MIHAI CAZACINCU. Dumnzeu sa-l odihneasca ! Colectivul de salariati din cadrul SC Heliofarm SA Constanta. Colectivul de salariati din cadrul SC Heliofarm SA Constanta regreta trecerea in nefiinta a domnului farmacist MIHAI CAZACINCU, suntem alaturi de familia indurerata. Sincere condoleante! Ne alaturam doamnei director Magdalena Cazacincu la greaua incercare prin care trece la decesul sotului, distinsul farmacist MIHAI CAZACINCU. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Salariatii SC Heliofarm SA Constanta.
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 
RECLAME
Epic Web Design, web design and development


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cardul site-ului.
© 2006-2014 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0278 secunde
Powered by Epic Web