Acasa | Adauga anunt | Contact


Vineri, 28 Noiembrie 2014 - Evenimentele zilei
• Duminică îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, Ocrotitorul României• Românii nu dau nici doi bani pe viața lor• Care este cea mai costisitoare operațiune la ATM?
TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
Cu durere in suflet, sotia, copiii, nora si nepotii, anunta incetarea din viata a sotului, tatalui, bunicului HULEA PETRE. Il vom iubi mereu! (AA51 0010) Membrii Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Constanta, isi exprima intreaga compasiune si transmite sincere condoleante familiei indoliate la trecerea in nefiinta a doamnei judecator ZOITA FRANGU. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! (AA51 0052) Membrii Asociatiei Aromane din Dobrogea “Picurarlu de la Pind” deplang chemarea la Domnul, mult prea devreme a distinsei ZOITA FRANGU (nascuta Vlahbei), devotata familiei si profesiei, caracter nobil si altruist, care a reprezentat cu onoare neamul sau si profesia. (AA51 0030)
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 
RECLAME
Epic Web Design, web design and development


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cardul site-ului.
© 2006-2014 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0192 secunde
Powered by Epic Web