Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
V$10 Cu sincera durere aducem la cunostinta trecerea la DOMNUL a scumpei noastre nasa -AVOCAT SPANU LUCRETIA-LUCIA. Slujba stalpilor si a inmormantarii va avea loc in Biserica Nasterea Sf. Ioan Botezatorul Constanta, Al. Capidava nr. 7 (Brotacei), azi 06 Septembrie 2018, ora 12.00. (AA13 0002) V$10 Avocatii din Baroul Constanta, anunta trecerea in nefiinta a colegei lor Avocat SPANU LUCRETIA. Dumnezeu s-o odihneasca in pace! (AA13 0011)
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 


Loading...
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor
Powered by Epic Web