Acasa | Adauga anunt | Contact


Miercuri, 25 Mai 2016 - Evenimentele zilei TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Decese

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
ATENTIE !!! Allah rahmete ylesin! (pentru turci) TEXTUL SCRIS NORMAL SI NUMELE MORTULUI CU MAJUSCULE, BOLD SI ITALIC, DACA SEMNEAZA CINEVA SE DA ENTER. NU SE STERGE SI A SE RETINE! ANUNTATI MACHETAREA MORTII MUSULMANI PENTRU A LE FACE SEMN DE SEMILUNA SI STEA! ATENTIE!!! - LA DECESELE DE TURCI, SE ASEAZA IN FATA IN LOC DE V, UN Z DE TIPAR V10 Cu lacrimi in ochi, sotia Gabriela Iorgovan anunta incetarea din viata a celui care a fost TANASE AMURAS. Chipul tau bland si drag?va ramane mereu viu in sufletul meu. Dumnezeu sa te vegheze in lumea de veci dragul meu! Corpul neinsufletit se afla depus in Viile Noi, str. Democratiei nr. 117 C, slujba de inhumare urmand sa aiba loc la Biserica Sf. Ilie, incepand cu ora 13.00. Inmormantarea va avea loc azi 18 mai, la Cimitirul din Viile Noi. (AG)
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Epic Web Design, web design and development


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cardul site-ului.
© 2006-2016 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0188 secunde
Powered by Epic Web