Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Apartamente cu 2 camere

Cuvant cheie Pagina [1] (total rezultate: 1)
OFERTA! Vand apartament 2 camere transformat in 3, in ansamblul rezidential SPECTRUM Constanta, suprafata construita 124 mp (105,19), living foarte mare, 2 bai, nemobilat, etaj 5/12, vedere spre Statiunea Mamaia, pret negociabil. Telefon: 0730707.294. Rog seriozitate. (AG) VAND apartament 2 camere, unul pe Aurel Vlaicu transformat in spatiu comercial si al doilea pe Eduard Gaudela, la gri, de locuit, etaj 2. 0726415.049. (DM 0001)
Pagina [1] (total rezultate: 1)
 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor