Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Mouse Logitech G600 SIGILAT!

ogitech G600 MMO Gaming Mouse este cel mai personalizabil mouse dedicat celor care joacă online în modul multiplayer! Dispune de 20 de butoane! Trei butoane principale. 12 butoane pentru degetul mare. O rotiță de scroll care basculează. Schimbi DPI-ul și profilul după nevoie. Scos din cutie, mouse-ul este preconfigurat optim pentru MMO, fără a mai fi nevoie de drivere. Trei profiluri integrate – două pentru MMO și unul pentru FPS – înregistrează comenzile, informațiile de tracking și setări de iluminare.

EXCELENT PENTRU DOTA 2 SI LOL !
http://www.emag.ro/mouse-optic-logitech-g600-mmo-gaming-usb-black-910-002865/pd/EM83KBBBM/

IN CUTIE SIGILAT !
Data postarii 22-04-2017
Categorie Calculatoare & Software
Subcategorie Carcase & Accesorii
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0737369803
Pret 190
Anunt expirat la data de 31-05-2017
Acorda o nota acestui anunt

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor