Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Porumbacu de sus-castelul de lut 2300 mp teren intravilan cu utilitati,munte,rau,padure,str.asf.turism

Vand 2300 mp teren intravilan pozitie super,poalele muntilor Fagaras campusul de vile de vacanta bun pentru locuinta,casa de vacanta,pensiune, pastravarie,afacere cu cherestea pe valea porumbacului langa campusul de vile de vacanta si castelul de lut.Terenul este situat intre strada principala marginita de un paraias si raul mare cu deschidere de 32,5ml/72,5ml.Zona turistica frumoasa,linistita cu vile si pensiuni.
Data postarii 19-01-2018
Categorie Imobiliare
Subcategorie Terenuri
Judet Sibiu
Localitate Porumbacu de sus-Campus
Telefon +4 0722794257
Pret 18
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto


 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2018 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0488 secunde
Powered by Epic Web