Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Arpasu de sus-Albota Sibiu 6000mp teren intravilan,utilitati,munte,rau,padure,str.asfalt.

Vand 6000mp sau jumatate din teren intravilan bun pentru,complex turistic,locuinta,casa de vacanta,pastravarie,afacere cu cherestea, pe valea raului Arpasu mic langa complexul turistic - pastravarie Albota si proprietatea unei doamne din SUA la 3 km de satul Arpasu de sus-Sibiu si 1 km de Transfagarasanu.Teren intravilan,cadastru intabulare,ne inundabil,o deschidere la rau de 120ml si una la drum forestier ne circulat ce da in soseau principala la 40 ml,in zona turistica si cu case de vacanta imprejur.
Data postarii 19-01-2018
Categorie Imobiliare
Subcategorie Terenuri
Judet Sibiu
Localitate Arpasu de sus
Telefon +4 0722794257
Pret 24
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto


 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2018 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0417 secunde
Powered by Epic Web