Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Aparat suc granita

Distribuitor pentru granita, cu 2 grupuri, structura din inox, cu refrigerare, mixare orizontala, container din policarbonat, sistem de amestecare cu transmisie magnetica, compresor ermetic, nivel de zgomot mai mic de 70dB(A), , greutate 37kg, capacitate cotainer 2x10 litri, dimensiune 360x470x690mm.Mai am ceva piese de schimb Noi (manete si Garnituri) incluse in preț.Stare foarte buna!!!
Data postarii 16-05-2016
Categorie Electrocasnice
Subcategorie Automate bauturi
Judet Constanta
Localitate Eforie Nord
Telefon 0748212843
Pret 2400
Anunt expirat la data de 01-06-2016
Acorda o nota acestui anunt

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor