Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

INCEARCA-MA SI CONVINGETE

Tanar,dotat,manierat,elegant,discret si curat,ofer pentru doamne sau domnisoare,servicii intime de calitate: sex normal,sex oral, sex anal, masaj erotic si masaj de relaxare.Daca vrei sa-ti satisfaci capriciile sexuale sau sa te relaxezi,intr-un mod manierat si elegant contacteaza-ma la:0731754959.Ofer si cer maxima discretie si igiena.Anunt valabil doar pentru femei sau cupluri,exclus barbati.
Data postarii 05-02-2016
Categorie Jocuri & Console
Subcategorie Accesorii pentru console
Judet Constanta
Localitate Constanta
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor