Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Super Oferta ! Vand urgent echipament complet autoservire

Super Oferta ! Vand urgent echipament complet autoservire alcatuit din 3 bain-marie, 2 vitrine reci, 1 corp de expunere, 2 module pentru case de marcat, 2 console, 1 suport de tavi si un corp ce serveste ca suport de oliviere, tacamuri, etc.
Toate sunt folosite mai putin de 6 luni, marca EmaInox ( Italia ). Pretul de achizitie a fost in jur de 8000 de euro doar pentru echipamente, plus inca 2500 de euro pentru corpurile de mobilier ce imbraca echipamentele.
Deasemenea exista spre vanzare separat si alte echipamente ( congelator profesional Williams, vitrine prajituri, touch-screen, cantar cu etichetare, etc.)
Data postarii 07-12-2015
Categorie Birotica
Subcategorie Trimmere
Judet Arges
Localitate Pitesti
Telefon 0756111336
Pret 30000
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor