Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

vrei bani?

Vrei un loc de munca sigur si stabil din punt de vedere financiar ? Vino la un interviu si alatura-te echipei noastre de hostess online iar viitorul tau si a familiei tale este asigurat. Vert Studio este locul unde iti poti gasi toate resursele necesare ca sa-ti implinesti orice dorinta si moft. Moto'ul nostru este : Fa ceva AZI pentru ca maine SA-TI FIE MAI BINE. Locatie centrala, intima ( maxim 9 modele ),iar devotamentul si seriozitatea ta se vor alatura profesionalismului nostru, aducandu-ti sucessul pe care si TU il meriti!
Data postarii 23-11-2015
Categorie Birotica
Subcategorie Laminare
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Telefon 0734272327
Pret 3000
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor