Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

BUNA RAU CREOLA CU TEN MASLINIU

buna sunt bianca am 27 de anii sanii perfectii naturali nr6 fund bombat ten masliniu paru lung 52 kg 1,70m ofer clipe fierbintii domnilor generosii impreuna cu colega mea practicam si sowry lesbyy reale 100%. locatie de lux preturi rezonabile discretie totala. va asteptam intr un ambient intim placut . vei reveni cu siguranta si a doua oara. pupik. MEritam vazute. POZELE NE APARTIN IN T O T A L I T A T E. NU SANTEM NOI VA PLATIM DEPLASAREA.
Data postarii 08-08-2015
Categorie Jocuri & Console
Subcategorie Accesorii pentru console
Judet Constanta
Localitate CONSTANTA
Telefon 0725516774
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor