Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Cititor de Carduri Compact Flash pe PCMCIA - 91051

DATA COMPUTER, importator direct, va pune la dispozitie Cititor de Carduri Compact Flash pe PCMCIA - 91051. Prin introducerea cititorului de carduri in slotul PCMCIA, cititorul de carduri este disponibil imediat si sistemul de operare il vede ca un noua componenta (dispozitiv). Instalarea nu este necesara deoarece PCMCIA-ul latopului este deja activ. Detalii tehnice si comerciale pe www.e-datacomputer.ro. Anunt valabil in toata tara.
Data postarii 03-08-2015
Categorie Calculatoare & Software
Subcategorie Carduri memorie & Accesorii
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Telefon 021 227 38 54
Pret 67
Anunt expirat la data de 31-12-2015
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor