Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Reparatii calculatoare laptopuri Instalari Windows Braila

Instalez instalare Windows 7 Braila Vista, XP, Linux, Formatari, Recuperare Date , Configurari Sisteme Operare, Instalari Retele LAN, Wireless, Recuperari Date In Urma Stergeri Sau a Unei Formatari Gresite, Configurari Sisteme, Backup Date Pe CD/DVD Sfat Achizitii, Instalare Echipamente IT, Upgrade, Deplasare La Sediu / Domiciliu. Pentru Firme, Abonamente Intretinere (Office) Servicii IT Complete.

Telefon contact: 0732-804.626 sau Yahoo! ID: serviceitbraila
Data postarii 26-03-2014
Categorie Calculatoare & Software
Subcategorie Sisteme
Judet Braila
Localitate Braila
Telefon 0732804626
Pret 1
Anunt expirat la data de 02-05-2014
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor