Acasa | Adauga anunt | Contact


Joi, 03 Septembrie 2015 - Evenimentele zilei
• Șeful ANAF, Gelu Ștefan Diaconu:• Un turn de apărare în formă de potcoavă, descoperit la Capidava• Românii cu afecțiuni endocrine, tratați ca în străinătate!
TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

LOC DE MUNCA

COMPANIE DE BROKERAJ in ASIGURARI recruteaza in judetele Constanta si Tulcea , AGENTI colaboratori pentru intermediere in asigurari (RCA, CASCO, LOCUINTE, SANATATE, PENSII PRIVATE, VIATA,REFORMA IN SANATATE etc.)
Cerinte: varsta 18 ani, minim liceul, cunostinte minime PC,seriozitate, perseverenta, abilitati de comunicare, lucru in echipa ;activitate full/part-time , program flexibil.
Job-ul este pe baza de Contract de Colaborare si Comision.
Se ofera:venituri sub forma de comisioane , training-uri si cursuri de specialitate, posibilitati reale de avansare rapida in cariera(coordonator , manager vanzari ) cu toate avantajele ce decurg din aceasta.
Experienta in vanzari constituie un avantaj.
Asteptam CV-ul dvs. la adresa de email : lspanoche@yahoo.com.
Celelalte detalii le vom discuta la interviu.
Apreciem seriozitatea.
Data postarii 18-03-2014
Categorie Locuri de munca
Subcategorie Oferte
Judet Constanta
Localitate constanta
Telefon 0745099139
Pret 1000
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto


 
PUBLICITATE OUTDOOR
RECLAME
Epic Web Design, web design and development


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cardul site-ului.
© 2006-2015 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0318 secunde
Powered by Epic Web