Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

LOC DE MUNCA

COMPANIE DE BROKERAJ in ASIGURARI recruteaza in judetele Constanta si Tulcea , AGENTI colaboratori pentru intermediere in asigurari (RCA, CASCO, LOCUINTE, SANATATE, PENSII PRIVATE, VIATA,REFORMA IN SANATATE etc.)
Cerinte: varsta 18 ani, minim liceul, cunostinte minime PC,seriozitate, perseverenta, abilitati de comunicare, lucru in echipa ;activitate full/part-time , program flexibil.
Job-ul este pe baza de Contract de Colaborare si Comision.
Se ofera:venituri sub forma de comisioane , training-uri si cursuri de specialitate, posibilitati reale de avansare rapida in cariera(coordonator , manager vanzari ) cu toate avantajele ce decurg din aceasta.
Experienta in vanzari constituie un avantaj.
Asteptam CV-ul dvs. la adresa de email : lspanoche@yahoo.com.
Celelalte detalii le vom discuta la interviu.
Apreciem seriozitatea.
Data postarii 18-03-2014
Categorie Locuri de munca
Subcategorie Oferte
Judet Constanta
Localitate constanta
Telefon 0745099139
Pret 1000
Acorda o nota acestui anunt


 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2018 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Pagina a fost generata in 0.0158 secunde
Powered by Epic Web