Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Oja semipermanenta Melkior pentru unghii superbe

Manichiura ta trebuie sa fie un accesoriu veritabil! Ofera unghiilor tale rasfatul de care au nevoie si pe care il merita. Viziteaza site-ul nostru, descopera intreaga gama de nuante si cumpara oja semipermanenta Melkior! Daca inca nu ai incercat-o, ar fi bine sa cunosti ca multe femei din intreaga lume o poarta zilnic pe unghii! Foloseste oja semipermanenta Melkior si te vei indragosti de ea inca de la prima vedere.
Data postarii 11-09-2019
Categorie Moda & Accesorii
Subcategorie Cosmetice
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Telefon 0742008800
Pret 100
Anunt expirat la data de 10-10-2019
Acorda o nota acestui anunt

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor