Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Daiana Make-up Artist Craiova

Daiana - Make-up Artist Craiova - Machiaj Craiova

Make-up-ul este o pasiune pe care am descoperit-o stand in fata oglinzii. Zilnic stateam ore intregi si incercam tot felul de combinatii de culori si produse astfel incat sa reusesc sa imi creez un machiaj deosebit.

Orele petrecute in fata oglinzii tot cresteau, iar la un moment dat am decis sa fac un curs de make-up si sa transform pasiune in ceva mult mai mare.

Sunt peste 2 ani de cand m-am apucat de make-up in mod profesionist, iar acum ofer servicii de machiaj pentru mirese, cat si pentru doamne si domnisoare.
Data postarii 26-08-2019
Categorie Moda & Accesorii
Subcategorie Cosmetice
Judet Dolj
Localitate Craiova
Pret 100
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor