Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

CAPUCHIN Maimuțe Disponibile Pentru Adopție

Tot Ce Am Nevoie Este O Casă Minunată Pentru Toți. Voi Călători în Străinătate în Curând și Nu Pot Să-i Duc. Rehomer Trebuie Să Fi Avut O Experiență Bună Cu Maimuțele și Trebuie Să Aibă Suficient Timp Pentru Ele.Trebuie,De Asemenea, Să Fiu De Acord Să-Mi Trimiteți Poze și Actualizări, Astfel încât Să știu Cum Se Descurcă în Noua Casă.
Data postarii 12-08-2019
Categorie Zoo
Subcategorie Caini
Judet Cluj
Localitate cluj
Anunt expirat la data de 12-09-2019
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor