Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Set L-Recapin 1+1 prevenirea căderii părului și regenerare

Iti cade părul? Păr fragil? Păr rar? Par matuit? Îngrijire, crestere si regenerarea parului. Pret de Producator – Germania. Putere dubla in prevenirea caderii parului si regenerarea lui. Tonicul ajută la păstrarea si recapatarea părului bogat și des in urma unei degenerari. Biocomplexul special conținut în tonicul L-Recapin contribuie la ancorarea părului în piele, la stimularea circulației sângelui în scalp și a absorbției de nutrienți, precum și la prelungirea perioadei de creștere a părului. Tonicul are cele mai bune rezultate fiind folosit cu regularitate împreună cu șamponul. Oferă părului strălucire și putere, asigurându-i vitalitatea și un aspect bogat îngrijit si des. Solutia exista pentru prevenirea caderii parului si/sau pentru regenerarea lui! Asta doar daca tratamentul este folosit zilnic. Perioada de folosire minim 3 luni!!! Pentru tratament ajunge un set.
Data postarii 04-08-2019
Categorie Moda & Accesorii
Subcategorie Cosmetice
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Telefon 0772144018
Pret 1
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor