Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Profesor limba germana pentru ingrijitoare persoane varstnice

Firma MEDIPE oferă din 2011 muncă legală și sigură în domeniul serviciilor de îngrijire a persoanelor vârstnice pe teriotoriul Germaniei.
Suntem în căutarea unei persoane care să predea limba GERMANĂ, la sediul firmei noastre din Timișoara. Cursul este dedicat persoanelor începătoare care doresc să lucreze în domeniul îngrijirii vârstnicilor în Germania. Perioada cursului: aproximativ 9 săptămâni cu o durată totală de 72 de ore. Materialele de curs le oferim noi.
Cerințe:
- Aptitudini pedagogice
- Pregătirea orelor de curs
- Susținerea unui curs interactiv
- Abilitatea de a evalua cursanții
- Persoană atentă la detalii, motivate.
Data postarii 19-07-2019
Categorie Locuri de munca
Subcategorie Oferte
Judet Timis
Localitate Timisoara
Telefon 0746806606
Pret 1
Acorda o nota acestui anunt

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor