Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Casa in zona kilometru cinci

Casa situata in Constanta,zona KM 5,orientare sud,suprafata teren-380 m.p.,deschidere stradala-19 m.,suprafata utila a casei-100 m.p-living,bucatarie,baie si doua dormitoare. Casa a fost renovata total in 2009-gresie,faianta,parchet de bambus si termopan. Instalatia electrica si sanitara a fost inlocuita. Incalzirea se face cu centrala proprie pe gaz.Mai multe detalii la telefon.
Data postarii 18-10-2019
Categorie Imobiliare
Subcategorie Case
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0722203585
Pret 140000
Acorda o nota acestui anunt

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor