Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

MASAJ LA DOMICILIU PRIMA SEDINTA ESTE GRATIS DE ACOMODARE ( detin masa profesionala masaj) pe langa beneficiile estetice si relaxarea indusa prin manevrele executate, prin masaj, indiferent de tipul executat, eu imi propun sa tramsmit energie pozitiva,

MASAJ LA DOMICILIU PRIMA SEDINTA ESTE GRATIS DE ACOMODARE ( detin masa profesionala masaj) pe langa beneficiile estetice si relaxarea indusa prin manevrele executate, prin masaj, indiferent de tipul executat, eu imi propun sa tramsmit energie pozitiva, sa aduc clientul intr-o stare de bine pe plan fizic si emotional, sa ii fac bine general.

Tehnicile pe care le folosesc sunt cele de masaj somatic:
- de relaxare
- anticelulitic
-reflexoterapie
Serviciul este destinat EXCLUSIV DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!!!

Pentru ca beneficiile masajului sa fie maxime pentru client (oxigenarea corespunzatoare a tesuturilor), masajul se executa in spatii bine aerisite, unde nu se fumeaza si nu exista fum sau abur de mancare.

Programări la nr de tel 0727673644
Data postarii 03-07-2019
Categorie Electrocasnice
Subcategorie Ingrijire personala
Judet Constanta
Localitate Constanța
Telefon 0727673644
Pret 50
Acorda o nota acestui anunt

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor