Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Sanatatea articulatiilor se mentine cu kollagen

Artrita este o tulburare comună care se manifesta prin inflamații, iar articulația este zona corpului unde se întâlnesc două oase.
Artrita înseamnă literalmente inflamația uneia sau mai multor articulații, fiind frecvent însoțită de dureri articulare. Programele bine ghidat de exerciții fizice și de odihnă, medicamente pe baza de colagen, terapii fizice și opțiuni chirurgicale pot idealiza rezultatele pe termen lung pentru pacienții cu artrită si dureri reumatice.
Tratamentul depinde de severitatea afectiunii, insa in cele mai multe cazurii pacienzii care au utilizare suplimente pe baza de colagen au simtit o ameliorare a durerilor. Programele de tratament includ administrarea zilnica a unei doze de 25ml de Kollagen 11000 plus, supliment alimentar fara prescripție medicală ce ajuta la imbunatatirea articulatiilor. kollagen 11000 plus pret promotional, platiti 20 fiole si primiti 30. Acesta conține colagen, condroitină si micronutrienti ce vin in sprijinul mobilității.
Data postarii 01-07-2019
Categorie Moda & Accesorii
Subcategorie Cosmetice
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Pret 130
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor