Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Vanzare casa si teren

Casă formată din 4 camere și bucătărie, Su=110mp, Steren=1041mp, utilată parțial, construită în 1994 din cărămidă și planșeu beton. Are fântâna, beci si mai multe anexe. Pe lângă terenul aferent casei, se află si terenul extravilan in suprafata de 2570mp (vezi plan cadastral). Locuința se afla la aprox. 35km de București, sat Bujoreanca.
Data postarii 26-06-2019
Categorie Imobiliare
Subcategorie Case
Judet Dambovita
Localitate Bujoreanca
Telefon 0722444131
Pret 32000
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor