Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

PALAZU-MARE - Vila spatioasa de inchiriat in regim hotelier

Lake View Village - O vila spatioasa, luminoasa, cu spatiu de recreere, perfecta pentru vacanta ta de anul acesta la mare! Casa ta departe de casa. Beneficiati de locuri de parcare si de toate utilitatile necesare unei vacante de vis ! Vila este situata in cartierul Palazu-Mare, la 5 minute de mers cu masina pana in statiunea Mamaia, la doi pasi de mijloace de transport, marketuri, lac si alte beneficii ale zonei. Ideala pentru vacanta ta de anul acesta!
Data postarii 10-06-2019
Categorie Imobiliare
Subcategorie Case
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0720741847
Pret 100
Anunt expirat la data de 01-09-2019
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto


 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor