Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Ceas Cartier

Vand ceas Cartier Automatic Original,aspect 8 din 10 preț 300 Lei ușor negociabil, predare personală numai in Constanța, nu livreze in tara telefon 0770799894 sau mesaj pe watssap,nu am putut pune poze deoarece nu îmi dă voie pe site dimensiunea imaginilor este prea mare,va pot oferi poze pe watssap va multumesc pentru intelegere.
Data postarii 09-06-2019
Categorie Moda & Accesorii
Subcategorie Ceasuri
Judet Constanta
Localitate Constanța
Telefon 0770799894
Pret 300
Anunt expirat la data de 30-06-2019
Acorda o nota acestui anunt

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor