Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Pensat, vopsit, stilizat sprancene, epilat cu ceara.- CONSTANTA- Tel. 0753.037.124

Pensat, vopsit, stilizat sprancene, epilat cu ceara.- CONSTANTA- Tel. 0753.037.124
Salonul “LUIZA – Pensat si Epilat PROFESIONAL”. Te asteapta intr-o ambianta intima si eleganta sa beneficiezi de cele mai bune si ieftine tratamente de pe piata Constanteana, ca sa iti redescoperi frumusetea, increderea de sine si sarmul feminin.
Intotdeauna sprancenele bine conturate au dat o nota de personalitate fetei.
Poti avea acum si tu sprancene de invidiat. Se pot da abonamente LUNARE cu o reducere de 10-25%. Reducerea se aplica de la a doua sedinta de PENSAT.

Cel mai mare avantaj al epilatului cu ceara este durata lunga dintre sesiunile de epilat (intre 4 si 7 saptamani). In plus, firele de par cresc inapoi mai matasoase, mai deschise la culoare si, cu timpul, se raresc sau chiar pot disparea complet (cel putin pe anumite zone).
Un alt avantaj important al epilatului cu ceara este perioada de timp scurta pe care o necesita.Se pot cumpara abonamente trimestriale cu o reducere de 10-25%. Reducerea se aplica de la a doua sedinta de EPILAT.
Toate preturile sunt negociabile si sunt cele mai ieftine din Constanta.
Pentru programari si rezervari Tel. 0753.037.124
Data postarii 04-05-2019
Categorie Moda & Accesorii
Subcategorie Cosmetice
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0753037124
Pret 15
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto


 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor