Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Imobil 44 mp - vad comercial deosebit, zona centrala

Imobil compus din 2 incaperi+baie+hol, situat la parterul cladirii de tip P+1. Accesul se face stradal din Mihai Viteazul(trecere de pietoni), fiind pozitionat vis-a-vis de Tomis Mall. Este amenajat recent, ideal cabinet medical, farmacie etc. Beneficiaza de toate utilitatile, mai putin incalzire. Imobilul are o suprafata utila de 44 mp.
Data postarii 09-07-2019
Categorie Imobiliare
Subcategorie Spatii comerciale
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0728180053
Pret 690
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor