Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

magnifica scimmie marmoset maschio și femmina per l'adozione

magnifica scimmie marmoset maschio și femmina per l'adozione
Sono cresciuti nella nostra casa e nutriti un mano da me e dai miei figli. Sono tutti pronti un partire e sono molto sani, pannolini addestrati e addomesticati e mangiatori molto buoni. Sono stati controllati dal veterinari e verranno con una cartella clinica. În cazul în care vă aflați în contact cu alte persoane, informați-vă cu privire la acest lucru și luați-vă părerea despre animalele de companie.

sandoloviciandreeas@gmail.com
Data postarii 08-04-2019
Categorie Zoo
Subcategorie Caini
Judet Dambovita
Localitate DAMBOVITA
Pret 100
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor