Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Cercei si pandantive handmade marca Felicity Store

Noile creatii handmade marca Felicity Store sunt aparute acum pe site. Insa chiar daca a trecut Black Friday, le vei gasi si acum la preturi bune, perfecte pentru a le adauga la colectia ta. Cele mai fresh pandantive si seturi de cercei de pe site sunt in conformitate cu sezonul si poarta amprenta naturii. Acum, pe langa frunze si flori naturale presate, vei descoperi minunate modele de cercei si pandantive cu licheni sau nervuri de frunze. Si trebuie sa mai retii faptul ca fiecare produs marca Felicity este unicat.
Data postarii 23-11-2018
Categorie Moda & Accesorii
Subcategorie Bijuterii
Judet Cluj
Localitate Cluj-Napoca
Telefon 0742575448
Pret 150
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor