Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

ANGAJARI LA YUKA

YUKA MOBILI, producător de mobilă cu o vechime de peste 17 ani, își mărește capacitatea de producție și angajează personal nou pentru următoarele posturi vacante:
- Operator CNC debitare panouri
- Operator CNC prelucrare panouri
- Operator presă corpuri si rame
- Operator mașină de aplicat cant ABS
- Tâmplar universal
- Tapițer și asamblare subansamble
- Montator mobilă pe teren
- Șofer & Montator mobilă pe teren

Provocare NOUA pentru cei ce doresc să devină profesioniști în acest domeniu și nu au calificare, în schimb au dorință și îndemânare.
YUKA MOBILI formează o echipă de UCENICI NECALIFICAȚI pentru a fi școlarizați și instruiți să devină parte din echipa de producție.
Activitatea de producere a mobilei se desfășoară în spații confortabile, modernizate la nivel european, cu utilaje și echipamente de ultimă generație.
Programul de lucru este de la 7.00 la 16.00.
Veniturile salariale incep de la un minim decent, peste medie, si se ridică pe măsura producției realizate în echipă si individual, fără întârzieri la plată.
Toate asigurările sunt plătite la zi.
Bonusuri lunare, semestriale și anuale, oferim tichete de masă și de vacanță.
Consideri că ești sau intenționezi să devii profesionist și să accepți provocarea de a face parte dintr-o echipă inovativă?
Te invităm la Fabrică, in Constanța - str.Varful cu dor nr.26 (incinta Sere), în Showroom-u din Constanta, bd-ul Tomis, nr 334 (zona Boema) sau poți trimite C.V.-ul pe e-mail.

Relatii la telefon: 0733699862
0241 MOBILA
Data postarii 12-10-2018
Categorie Locuri de munca
Subcategorie Oferte
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0733699862
Pret 2000
Acorda o nota acestui anunt


 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor