Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Angajez meseriasi

Angajez meseriasi necalificati cu experienta in domeniul constructiilor pentru lucrari de executie : - termosistem - sape - tencuieli mecanizate - rigips - tapet - placari gresie, faianta - zugraveli - izolatii fatada - instalari sanitare. Lucrari de efectuat pe termen nelimitat. Constructia se afla in zona Mamaia Nord , parter + 4 etaje. Nu oferim cazare.
Data postarii 13-11-2018
Categorie Locuri de munca
Subcategorie Oferte
Judet Constanta
Localitate Mamaia Nord
Telefon 0760811981
Acorda o nota acestui anunt


 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor