Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Angajez meseriasi

Angajez meseriasi necalificati cu experienta in domeniul constructiilor pentru lucrari de executie : - termosistem - sape - tencuieli mecanizate - rigips - tapet - placari gresie, faianta - zugraveli - izolatii fatada - instalari sanitare. Lucrari de efectuat pe termen nelimitat. Constructia se afla in zona Mamaia Nord , parter + 4 etaje. Nu oferim cazare.
Data postarii 13-11-2018
Categorie Locuri de munca
Subcategorie Oferte
Judet Constanta
Localitate Mamaia Nord
Telefon 0760811981
Acorda o nota acestui anunt


 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2018 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor
Powered by Epic Web