Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

COMISION 0% - Tomis Nord - bloc nou, ap. 3 camere, etaj 5, centrala gaze, la cheie

COMISION 0% - Tomis Nord - bloc nou, apartament 3 camere, decomandat + balcon cu suprafata de 88mp construiti si 73,67mp utili cu balcon, situat la etajele 5 si 6, intr-un bloc de 11 niveluri, construcție solidă pe cadre de beton cu zidărie din BCA de 30cm, izolata exterior cu polistiren de 12cm si dotata cu 2 lifturi.
Apartamentele se vand la cheie, amenajate cu materiale de calitate superioara, gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie PVC, centrala gaze si au ca dotari:
ușă de intrare Porta Doors, uși de interior Porta, băi echipate cu obiecte sanitare, centrală termică în condensare de 24KW și calorifere montate, tâmplărie PVC Salamander cu 7 camere si geam tripan.
Acte: cadastru, intabulare, certificat energetic, se accepta credit.
Pret: 94.500 euro cu TVA 5% inclus in pret.
Loc de parcare la pretul de 3.150 euro cu TVA 5% inclus in pret.
Detalii suplimentare, agentia Litoral Nord, tel: 0720300272
Data postarii 13-12-2019
Categorie Imobiliare
Subcategorie Apartamente
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0720300272
Pret 94500
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor