Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Închiriem hală (H int 3,6-7m) lângă fostul FNC Mintia

Închiriem Hală industrială (fostă magazie cereale, necesită reparații), situată în comuna Vețel, sat Mintia, zona industrială, str.Recoltei, nr.1E-F (fostă str.Fost FNC, FN), județ Hunedoara, nr. topo vechi 279/2/X, în incinta fostului depozit de cereale, aproape de Gara CFR Mintia, cu cale ferată industrială, aproape de autostradă și de municipiul Deva, cca.2120 mp.Ac, H interior 3,6-7m. Tel.0744615917. Se poate închiria și o suprafață mai mică. Chirie negociabilă.
Data postarii 29-07-2018
Categorie Imobiliare
Subcategorie Spatii depozitare
Judet Hunedoara
Localitate Mintia
Telefon 0744615917
Pret 2120
Anunt expirat la data de 30-06-2019
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto

Loading...

 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor