Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

COMISION 0% Km 5, bloc nou, apartament 2 camere, decomandat, 77mp, etaj 2

Km 5 - Veterani, bloc nou, apartament 2 camere, decomandat, 76,80mp din care 67,89mp utili + 8,91mp balcon tip terasa, situat la etajul 2, intr-un bloc de 3 niveluri, cu toate utilitatile, apa, curent, gaze, canalizare, strazi asfaltate.


Apartamentul este situat intr-un bloc nou, constructie 2017 pe cadre de beton si pereti din BCA si se va vinde la stadiu de alb, cu instalatiile sanitare, electrice si pentru centrala gaze trase pe pozitii, tamplarie PVC, usa metalica.


Optional apartamentul se poate vinde si la cheie.


Acte: cadastru, intabulare, certificat energetic, se accepta credit.


Detalii suplimentare, agentia Litoral Nord, tel: 0720300272
Data postarii 01-04-2019
Categorie Imobiliare
Subcategorie Apartamente
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0720300272
Pret 68000
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto


 


Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2019 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor