Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Studioul NewLife Constanta angajeaza fete!!!!!!!!!!

Esti in cautarea unu loc de munca in domeniul Videochat-ului? Ei bine noi suntem alegerea perfecta!
Noi incurajam modelele la inceput de drum prin a le acorda 100% din incasarile realizate de acestea in prima perioada.
Tot timpul suntem la dispozitia ta, astfel ca mereu cand vei avea nevoie de ajutor noi vom fi acolo pentru tine, fie prin intermediul suportului tehnic, care este activ 24/7, fie prin trainerii nostrii care se vor afla in studio. Prin aceste doua cai noi iti vom raspunde la orice intrebare si te vom ajuta cu orice ai nevoie pentru a deveni un model de succes.
De asemenea la inceput de drum iti aratam tot ce trebuie sa stii in acest domeniu: cum se intra online pe fiecare site in parte, cum trebuie sa folosesti luminile si decorul, ce pozitii poti aborda in fata camerei, etc. Noi suntem de parere ca pentru a ajunge un model de top nu cantitatea este importanta ci calitatea, astfel ca noi sfatuim modelele sa nu activeze pe mai mult de 4-5 site-uri si sa acorde atentie 100% membrilor.
Pentru mai multe detalii va invitam sa programati un interviu la numarul de telefon: 0768.318115 sau pe WhatsApp!
Data postarii 13-01-2018
Categorie Locuri de munca
Subcategorie Oferte
Judet Constanta
Localitate Constanta
Anunt expirat la data de 31-01-2018
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto


 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2018 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor
Powered by Epic Web