Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

mercedes vito 9 locuri

-Evenimente
-Concedii/Vacante
-Transport Persoane
-Gradinite/Scoli
_Tel 0722.555.033
Efectuez curse ocazionale cu Mercedes-Benz Vito 8+1 locuri ,cu sau fara sofer profesionist. Ofer serviciile transport persoane sau marfa,Servicii diverse:Concediu intern sau international,Nunti,Petreceri, Pelerinaje Manastiri ,diferite ocazii,Colaborare cu sau fara angajare prestari servicii firma sau persoane fizice,Mercedes Sprinter autoturism cu utilizare multipla persoane sau marfa ,volum mare de imbarcare.Plata se face pe cursa,numar de km sau zile.Servicii transport persoane ,pachete, bagaje,transport privat,spatiu suplimentar portbagaj suplimentar mare, carlig de remorcare, experienta In transport persoane- .Se Inchiriaza masina la dispozitiea dumneavoastra indiferent de timp sau numar persoane.Rog si Ofer Seriozitate.Va Multumesc.
Data postarii 09-01-2018
Categorie Automobile
Subcategorie VAN
Judet Constanta
Localitate Constanta
Telefon 0722555033
Pret 300
Acorda o nota acestui anunt


 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2018 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor
Powered by Epic Web