Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

TUTUN FIRICEL VIRGINIA GOLD

TUTUN AUSTIN SI TUTUN DE FABRICA FIRICEL 100% PALL MALL, KENT CALITATE SUPERIOARA Buna ziua!Stiu ca fiecare fumator cauta o calitate superioara la un pret acceptabil.. O calitate buna este greu de obtinut si nu oricine o are..precum si seriozitatea pe care n-o sa o gasiti la oricine ..prefer sa am o calitate buna incat sa colaboram pe termen lung.Va rog sa mergeti pe premiza CALITATE=PRET.. Alegeti calitate NU cantitate.. Dupa cum observati anunturile de aici sunt identice cu ale mele deoarece asa-zisi concurenti copiaza textul pentru a oferii mai multa credibilitate .Sincer va spun ca in momentul in care alegeti 1 kg de tutun la un pret cuprins intre 70-85 lei riscati sa aveti Mari surprize asa ca aveti grija ce cumparati! Tutunul nu miroase urat, nu ustura, nu are cotoare sau alte impuritati! Tutunul este aromat direct din fabrica perfect pentru injectat, avand o culoare galbena-aurie! Dintr-un pachet ies 65 de pachete garantat iar investitia este foarte convenabile, doar 4lei/pachetul. Predarea personala se face in Bucuresti! Mai multe detalii in legatura cu livrarea va pot oferii la nr de tel afisat! VA doresc tot ce-i mai bun!
Data postarii 08-01-2018
Categorie Zoo
Subcategorie Diverse
Judet Bacau
Localitate BACAU
Telefon 0769427643
Pret 100
Anunt expirat la data de 31-01-2018
Acorda o nota acestui anunt
Galerie foto


 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2018 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor
Powered by Epic Web