Acasa | Adauga anunt | Contact


TELEGRAF Anunturi
ANUNTURI ONLINE
ADAUGARE ANUNT
Adauga anunt nou
MODIFICARE ANUNT
REACTIVARE ANUNT
CAUTARE AVANSATA
Completati campurile de mai jos pentru o cautare avansata
ALERTELE MELE
Vreau sa aflu care sunt ultimile anunturi adaugate
 

Cabina Foto Oglinda Vesela Constanta

Descrierecabina foto "oglinda vesela constanta"

un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca de la evenimentul d-voastra daca doriti sa ramana o amintire frumoasa si haioasa pentru invitati.venim cu o gama variata de template-uri pe care le putem personaliza cum doriti , de asemenea si o gama foarte variata de accesorii pentru amintiri de neuitat.pentru detalii si informatii suplimentare la 0761629183.
Data postarii 13-12-2017
Categorie HiFi, TV & Video
Subcategorie Accesorii Audio & Video
Judet Constanta
Localitate CONSTANTA
Telefon 0761629183
Pret 200
Acorda o nota acestui anunt


 


Anunturion Google+
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006-2018 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de utilizare a Cookie-urilor
Powered by Epic Web